Skocz do zawartości
Bartek726

Problem z Allegro

Polecane posty

To jest problem z kodowaniem. Upewnij się, że domyślne kodowanie dla twojego kompa/przeglądarki to UTF-8 lub ISO 8859-2.

 

 

@Down: nie pamiętam niestety. Użyj Google.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To znaczy, dopóki nie wejde w konkretną aukcje to wszystko jest jak należy, ale jesli juz wejde w jakąś aukcje to wyswietla sie to co wysłałem, lub cała czarna strona.
Jak usunąć cookies?

@Down: cookies usunięte i nie pomogło
 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Poodświeżałem, i z odświeżenia na odświeżenie pojawia sie co innego, w zwiazku z tym ze na jednej karcie mam otwarte jakies cos do WoWa i mi sie nie chce otworzyc a na drugiej jakies buty to po odswi. wowa i przejsciu na druga karte wyswietlilo mi polowe strony aukcji z wowa na innej karcie (mindfuck). Próbowałem wszystkiego co pisałeś i nadal nic  :failfish:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To nie wiem xd Pewnie gdybym zasiadł przed twoim monitorem, to bym zrobił. Tak to przychodzą mi 2 rzeczy do głowy: reinstall przeglądarki kompletnie na czysto lub, w akcie desperacji, format.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nie wiem czy jestem aż tak zdesperowany żeby robić format, reinstalowałem 2 razy, resetowałem 2 razy, usuwałem cookies 2 razy, zmieniałem kodowanie 2 razy, dobitnie odświeżałem 12412849612984 razy i nadal nic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Legenda grup:

  • Administrator IT
  • Administrator
  • Ekipa Ja, Rock!
  • Streamer
  • Moderator
  • Moderator Działu
  • Moderator Techniczny
  • Technik Sprzętowiec
  • Grafik
×