kostuś 6 Napisano Luty 13, 2013 Ja spędziłem najwięcej przy Bordelands 2 ponad 100h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webber 78 Napisano Luty 15, 2013 Counter Strike 1.6 - ponad 6 tysięcy godzin. FIFA (od 1992 do 2013) - sporo godzin W te dwie gierki grałem najwięcej i najczęściej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robert 5 Napisano Luty 15, 2013 Oj grało się, grało. Mass Effect - trylogia Saga Star Wars od 1 części do ostatniej (wraz z SWTOR) Fifa od 2002 PES 6 (bo tam był polski komentarz) DSJ 2 Hitman Codename 47 (do dnia dzisiejszego przejść nie mogę) GTA San Andreas Multi Player CS Unreal Tournament Simsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liptonex 182 Napisano Luty 15, 2013 Dużo spędziłem godzin w uniwersum starcraft/warcraft. Jeśli chodzi o FPS to sporo czasu pogrywałem w CoD1-4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvicken 1 Napisano Luty 16, 2013 Gram w dużo gier,ale najwięcej w :-Cs 1.6-ok.1400h-FIFA13-ok.250h-Cs:Go-240h-Crysis-100h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fuzzik 651 Napisano Luty 16, 2013 CS 1.6 jakieś 2500h? GTA SA (single i multi) ok. 500h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lodowaty 0 Napisano Luty 16, 2013 LOTR bitwa o śródziemie 2 multiplayer - ponad 350 hDiablo 2 online- bite 3000 godzin a napewno wiecejCS 1.6 prawie 430 hJak znajde statystyki innych gier to dopisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szopracz 3 Napisano Luty 16, 2013 Starcraft 2... 2 lata, niemalże dzień w dzień, godzin nie jestem w stanie podać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YooMan95 31 Napisano Luty 16, 2013 Spendziłem dużo godzin przy różnych grach - TES: Skyrim ponad 400h - Gothic 3: coś około 350h - CoD Black Ops: ~550h - NeverWinter Nights 2: ~200h - Borderlands 2: ~150h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tam1ek 11 Napisano Luty 16, 2013 World of Warcrat - nawet nie chcę wiedzieć ile dokładnie... ;d 1 digitalspirit zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michlax93 0 Napisano Luty 16, 2013 PC: - Grand Theft Auto (2,3, Vice City, San Andreas, IV) - Call of Duty (MW, MW2, Black Ops) - Assassin's Creed (1, 2, Brotherhood, Revelation) - Battlefield 3 - Colin Mcrae Dirt2, Dirt 3 Pegasus : Contra, super mario bros, Android/iOS: Angry Birds, Cut the rope, Asplalt, Gangstar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IkarosPL 56 Napisano Luty 16, 2013 Przede wszystkim Fifa od 09 do 13 nie wiem, nie zliczę . I wszystkie Total War-y przy których też ciężko powiedzieć, jak długo się w to grało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 61 Napisano Luty 16, 2013 Modern Warfare 2 - singleplayer - 107 godzin Modern Warfare 2 - multiplayer - 372 godzin Teraz bardziej szacowane liczby Skyrim ok 200 godzin Cs 1.6 ok 300 godzin Diablo 2 ok 500 godzin Diablo 3 ok 350 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexter 0 Napisano Luty 16, 2013 World Of Warcraft - 3 lata Counter Strike Source - 600 godzin Reszta gierek to się nabija... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vesp3r 0 Napisano Luty 16, 2013 CS 1.6 Non-steam jakieś 2600 godzin CS 1.6 Steam 1465 godzin Battlefield 3 - 688 godzin Jakoś 400 godzin w ... Metina 2, gdy jeszcze tylu dzieciaków nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotybin 0 Napisano Luty 17, 2013 Jakoś 400 godzin w ... Metina 2, gdy jeszcze tylu dzieciaków nie było. Dokładnie, też coś koło tego. Ta gierka jednak ma coś w sobie i nawet teraz czasami chcę mi się do niej wracać, ale powiedziałem sobie NIE. CS non steam, pograłem kilkadziesiąt H, po czym zakupiłem wersję na Steam, 580h. Dalej jest BF3- 220h BC2- Ponad 100h L4D2 -Ponad 100h. Ale to gierki multi, może coś co wciągnęło mnie na długo jak na singleplayer. Saint's Row TT, lubię wracać do tej gry, jakieś 50h. Don't starve, też coś koło tego, i ciągle rośnie. No i stary dobry Minecraft, nie mam pojęcia ile przy nim przesiedziałem. i jeszcze Dayz, też nie wiem ile Dobra kończę bo się rozpisze. W sumie to napisałem tu wszystkie gry w które gram i pewnie będę grał cały czas. PS: CS 1.6 Non-steam jakieś 2600 godzin Jak policzyłeś ile H grałeś w NS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vesp3r 0 Napisano Luty 17, 2013 Jak policzyłeś ile H grałeś w NS ? Swego czasu dużo grałem na pewnym serwerze Zombie Escape, sprawdziłem tamten GameTracker i byłem zszokowany 1700h a te 900 to pewne.. bo grałem w CS bardzo dużo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mdv 0 Napisano Luty 17, 2013 Większość osób tutaj spędzała najwięcej czasu przy grach nowych. A ja się wyłamię. Konsola PSX, późne lata 90-te. Telewizor 19-calowy, kineskopowy. Takie tytuły jak MediEvil, Metal Gear Solid, Crash Bandicoot, Harvest Moon, Spyro The Dragon, seria XCOM - po kilkaset godzin na każdy tytuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phan 61 Napisano Luty 17, 2013 Ragnarok Online, zdecydowanie najwięcej Świetne mmo, może już nie dziś ale jeszcze kilka lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fenbekus 0 Napisano Luty 18, 2013 Oj trudno powiedzieć, pewnie w którejś z moich gier na PS2 (Gran Turismo, WRC, Colin, NFS), aczkolwiek trudno powiedzieć. Dokładniejsze dane mogę podać tylko co do PC, czyli Team Fortress 2 - ponad 550h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motis 1 Napisano Luty 18, 2013 Ja bardzo dużo czasu spędziłem grając w Counter Strike 1.6 - ponad 1000 h, jednak swego czasu grałem także w Tibie ;p (tak hejtujcie mnie) gdzie spędziłem również sporo czasu. - kiedyś Nexos wspominał stare dobre czasy w Tibi - miał racje. Ostatnio przerzuciłem się na CoDy (MW2 i MW3), ale miesiąc temu kupiłem Battlefielda z dodatkami i świetnie spędzam przy nim czas. Pozdrawiam Motis. 1 KapitanFPS zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
garnekux 3 Napisano Luty 18, 2013 Ragnarok Online - najlepsze mmo ever i lepszego juz nikt nie zrobi nigdy CoD 4 i MW3 no life ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phan 61 Napisano Luty 18, 2013 Widzę że nie jestem jedynym tutaj (byłym) graczem RO Ja zrobię, nie no żartuję, na pewno nie sam, chociaż chciałbym zrobić takie MMO które właśnie wyciąga to co najlepsze z RO, wielu innym MMO tego brakuje. 1 garnekux zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
garnekux 3 Napisano Luty 18, 2013 Ragnarok mial w sobie taka magie ktorej nie bedzie miala zadna gra. Nawet takie tytuly jak GW2 mimo ze naprawde swietne to i tak sie chowa Byl klimacik ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AFTPGornan 0 Napisano Luty 18, 2013 ArmA II - Nie wiem ile bo szczęśliwi czasu nie liczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach