DreamyDreams 6 Napisano Listopad 18, 2014 Zdecydowanie moje największe pochłaniacze czasu Battlefield 3 Fifa Star Wars: The Old Republic A to wszystko w pięknej wspólnej grze z dobrymi znajomymi ! 1 Sebastian Guminiczak zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czwórka 2 Napisano Listopad 19, 2014 - DayZ. Godzin: Za dużo. Gramy prawie codziennie od 2 lat - Battlefield 1942 Godzin: Hmmm graliśmy w to zanim odkrylismy Dayz wiec też za dużo . - Mass Effect (trylogia) 1 Sebastian Guminiczak zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliaszkkk 0 Napisano Listopad 20, 2014 Counter-Strike 1.6 449 h Counter-Strike Global Offensive 316 h The Binding of Isaac 100 h To chyba najczęsciej grane przeze mnie gry ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NbK 0 Napisano Listopad 22, 2014 Counter-Strike: Global Offensive - 250 h League of Legends - 2,000-3,000 h Borderlands - 300-400 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
posejdoon 0 Napisano Grudzień 18, 2014 League of legends, killzone 3, darkrobit, to ponad 2000 godzin każda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzy90 0 Napisano Grudzień 18, 2014 Najwięcej w Lineage II na brazylijskim serwerze i wierzcie lub nie, ale 6 lat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nervi 0 Napisano Grudzień 18, 2014 World of Warcraft za czasów The Burining Crusade ile godzin? nie wiadomo, ale dobre 3 lata po średnio 8-10 godzin dziennie w weekendy nawet więcej (nie wiem czy jest się czym chwalić można było ten czas dużo lepiej spożytkować) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brelok 0 Napisano Grudzień 28, 2014 Najwięcej w cs 1.6 ponad 6000h. Duzo spędziłem też przy serii fify gram w każdą cześć nieprzerwanie od 2003roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetti 3 Napisano Styczeń 2, 2015 Najwięcej spędziłem na graniu w Battlefield 3 i CS:GO Także wiele godzin mam w FIFIE i ARMIE 3 oraz w ETS 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisek1122 1 Napisano Styczeń 3, 2015 U mnie zdecydowanie Counter Strike 1.6, zaczynajac jakies 7 lat temu niekonczac do tej pory. Poczatki NS, a od 2 lat na steam i juz 1000h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krapsy 40 Napisano Styczeń 4, 2015 Pisalem kiedys, ze Borderlands i CS GO, ale teraz od 3 dni mam Isaaca Rebirtha i juz 22h, chyba bedzie rekord, bo watpie by mi sie szybko znudzilo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZiggyGG 294 Napisano Styczeń 4, 2015 O czym to? Nie chce mi sie googlować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krapsy 40 Napisano Styczeń 4, 2015 W skrocie: 2-ga czesc Isaacs. Twoja matka zostaje oswiecona przez Boga i ma ciebie zabic i zlozyc w ofiarze. Tak jak w biblii Abraham, gdyz gra do niej nawiazuje. Ze strachu uciekasz i chowssz sie w piwnicy, ktora okazuje sie labiryntem zamieszkiwanym przez rozne potwory. Musisz je pokonywac, przechodzic pietra, a na koniec zabic swoja matke, w nie brutalny sposob. Tam strzelasz lzami, nie olowiem. Wraz z ponownymi przejsciami gry, jak i wyczynami typu deal diabla odblokowujesz nowych bossow, nowe postacie, dalsze pietra. Pojawia sie do pokonania serce matki, isaac, szatan, mega szatan, it lives, blue baby, the lemb itp. Przy koncu kazdego pietra takze mierzysz sie z bosem, czasem dwoma, gdy jest pietro XL, ale sa oni o duzo latwiejsci. Podczas rozgrywki zbierasz itemy, ulepszasz dmg, szybkostrzelnosc itd. , spotykasz mini-bosow i tak w kolko. Kazdy run jest inny tak btw. Oczywiscie kazda postac ma swoje statystyki (hp, dmg, speed, pasywka). W grze jest normal i hard mode, na hardzie troche wiecej ciekawych rzeczy. Ogolnie cala gra jest po ENG. By przejsc gre w 101%, jesli tak mozna to nazwac to trzb wszystkimi postaciami( jest ich bodajze 10) przejsc po kolei wszystkich bosow glownych na obu pzm trudnosci. Grafika i fabula nie powala, ale wciaga. Plus, swietny soundtrack i byc moze wkritce mini-dlc. Dosc skomplikowane, wiem. Pozniej wygooglaj lub wejdz na Wiki, tam krok po kroku wszystko. uff... to koniec xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach