Glock 286 Napisano Styczeń 15, 2014 Cześć! Mam problem z moją myszką bezprzewodową Microsoft Wireless Mouse 1000. Co chwilę tak jakby przeciąga mi kursor w inne miejsce niż planuję. Przykład? Próbuję przesunąć kursor w górę, leci leci, a nagle jest gdzieś na dole. Zdarza się to niestety co raz częściej. Próbowałem już zmiany gniazda USB i zmiany baterii. Jakieś sugestie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splawik2309 36 Napisano Styczeń 15, 2014 Spróbuj podpiąć pod inny komputer i zobacz czy tam też takie zjawisko występuje. Miałem kiedyś podobny problem co prawda z myszką przewodową, ale po i tak koniecznej reinstalce systemu wszystko się naprawiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YediZero 4 Napisano Styczeń 15, 2014 Jaka masz powierzchnie po ktorej myszka operujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glock 286 Napisano Styczeń 15, 2014 W sensie jaką mam podkładkę? CD-Action Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EchoVRM 4 Napisano Styczeń 16, 2014 Jeśli to ta z mass efektem to ustaw ją prosto do siebie, materiał jest lipny że ustawiona pod kątem rzuca laserem jak po pijaku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glock 286 Napisano Styczeń 16, 2014 @up nie, gazeta. Odwracam co ok.'2 tygodnie, oraz wymieniam co miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheEnter 7 Napisano Styczeń 16, 2014 Moze jakis syf nalecial w laser np. wlos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glock 286 Napisano Styczeń 16, 2014 Niczego nie widać, a myszkę z zewnątrz wyczyściłem. Myślisz, że powinienem zajrzeć wewnątrz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SoldierPL 578 Napisano Styczeń 16, 2014 Od jak dawna masz tą myszkę? Może daje ona znać, że czas ją wymienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glock 286 Napisano Styczeń 16, 2014 Wrzesień 2012, więc przewiduję taką możliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splawik2309 36 Napisano Styczeń 16, 2014 Niczego nie widać, a myszkę z zewnątrz wyczyściłem. Myślisz, że powinienem zajrzeć wewnątrz? Tego nie rekomenduje, bo przez taką czynność pozbyłem się jednej myszy A ja dalej upieram się, żebyś spróbował podpiąć mysz pod inny komputer i przetestował ze swoją podkładką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glock 286 Napisano Styczeń 18, 2014 Sprawdziłem podpinając inne myszki. Wyniki są różne. Jedna jest ok, inna jest źle. Sprawdziłem na innym komputerze i moja tam działa bardzo dobrze. Jakieś wskazówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach