Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
aer

Assassin Creed 3 - problem

Polecane posty

aer    0

Witam, otóż dziś skończył mi się ściągać ac3 z uplay. Po instalacji wyobraźcie sobie.. postanowiłem włączyć grę:)

Najpierw chciałem włączyć tryb multiplayer, ponieważ chciałem się przekonać czy rzeczywiście jest aż tak nudny:)

Gdy już stwierdziłem, że plotki są prawdziwe odpaliłem tryb singleplayer.. tzn chciałem odpalić, ponieważ gra mi się zcrashowała.. co po małej lekturze googlowej wcale nie jest wielką nowością. Nigdzie jednak nie mogłem znaleźć sensownej odpowiedzi na mój problem, może źle szukałem.. może czegoś nie zrozumiałem.. nie wiem. Wiem jednak, że chciałbym usłyszeć czy macie, bądź mieliście podobny problem i w jakiś cudowny sposób go rozwiązaliście? Z góry dziękuję za pomoc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
aer    0

Gra jest zaktualizowana.. Dziś nawet włączyłem na chwilkę grę, po rozpoczęciu 1. misji crash i sytuacja się powtarza, szczerze nie mam pojęcia dlaczego tym razem odpalił się single. Wygląda na to, że będę musiał poczekać na kolejne aktualizację, żeby sobie pograć.. Myślę, że temat do zamknięcia bo nie wiedzę realnych szans na pozbycie się problemu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Pozwolę się jeszcze wtrącić? Masz dobry sprzęt do tego typu gry? Nie przesadziłeś z ustawieniami grafiki? Zobacz na domyślnych ustawieniach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
aer    0

W ac3 nie ma szalenśtw z ustawieniami, odpaliłem jakimś cudem grę (nie pytaj.. ;P) i wszystko dobrze chodziło, płynnie, ładnie, grafka OK i naglu SRU crash i przy ponownym uruchomieniu cały czas błąd procesu .exe mi wyskakuje. Multi śmiga normalnie.. a z tego co czytałem ten błąd występuje też u ludzi z lepszymi konfiguracjami sprzętowymi.. :s Trudno.. czas pokaże.. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
aer    0

Problem rozwiązany, kombinując jak się da włączyłem "skanowanie rejestru", trochę błędów było..po naprawieniu tego gra zaczęła działać normalnie:)

Temat do zamknięcia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

  • Podobna zawartość

    • Przez Trypekk
      Ostatnio zakupiłem mikrofon novox nc-1 wraz z zestawem do przymocowania i pop filtrem. Niestety gdy podłączam mikrofon do komputera z najnowszym windowsem i procesorem intel core i5 nie działa komputer albo go nie wykrywa albo jest jakiś problem z kablem nie wiem pomóżcie (o pomoc prosze z niewykrywaniem mikrofonu na komputerze ;0 ) Z góry dzięki
    • Przez KaroleczeQ
      Witam mam problem z nową kartą graficzną Palit 1070 8gb (256bit). Otóż gdy podłączam kartę do płyty głównej (starej z Gigabyte) obraz zatrzymuje się na  obrazie z płyty głównej, po chwili wyłączają się wiatraki karty i gaśnie obraz z monitora i wyświetla się komunikat No SignalDetected. BIOS nie chce się otworzyć ( prawdopodobnie potrzebuje przejsciówkę z usb na ps2 do klawiatury) Dodam że na starej karcie wyświetla się BIOS ale jak napisalem klawa nie dziala  Co z tym zrobić?
    • Przez Kapitan Frost
      Witam mam problem z grą Rust gra nie włącza się ale od razu jest brak odpowiedzi 
      -Spełniam wymagania sprzętowe
      -robiłem spujność plików gry 
      -reinstalowałem gre 
      -reinstalowałem steama
       
      Tak to wygląda
       
      https://www.youtube.com/watch?v=6_kk33YDXO0
    • Przez TediPL
      Witam
      Mam problem ponieważ wszystkie pliki pobieram sobie na dysk D, i dziś chciałbym przenieść sobie jeden z plików.
      Lecz wyskakuje mi "Musisz mieć uprawnienia do wykonania tej operacji". Link do zdjęcia: https://zapodaj.net/...b70588.png.html
      Dodam że posiadam Windows 10 
    • Przez Tasaka
      Witam serdecznie,
      Pojawił się u mnie problem z grą Rust. Otóż zawsze grałem na jakości good i zużywało mi to około 5GB RAMu. Chciałem wczoraj pograć i gra się nie uruchamia ponieważ zużywa mi ponad 9GB RAMu... Musiałem zmniejszyć jakość grafiki na najniższą i zużywa mi na niej 6.5GB. 
      Co może być powodem takiego zwiększenia pamięci podczas grania? Zaznaczę że sam system zabiera mi około 1.5GB. Dodatkowo podczas grania wszystkie inne programy i aplikacje mam wyłączone by nie zjadały mi dodatkowej pamięci. 
       
       
      Oto moja specyfikacja:
      Procesor - Intel Core i3-4130 
      Graphics - AMD Radeon HD 7700 Series 
      Motherboard - Gigabyte H81M-S 
      RAM DDR3 - 8 GB
       
       

Legenda grup:

  • Administrator IT
  • Administrator
  • Ekipa Ja, Rock!
  • Streamer
  • Moderator
  • Moderator Działu
  • Moderator Techniczny
  • Technik Sprzętowiec
  • Grafik
×