Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
-
Kto przegląda 0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Wiśnia z Brodą
Witam i zapraszam do oceny kanału który się powoli rozwija. Mile widziane słowa krytyki, co poprawić, co zmienić, co się podoba.
Na kanale znajdziecie takie rzeczy jak gameplay'e z różnych produkcji ostatnio outlast, plus streamy z innych gier.
-
Przez TawernaGracza
Hej,
Jako osoba stawiająca pierwsze kroki w serwisie YouTube, chętnie wysłucham wszelkich rad i pomysłów dotyczących zarówno samej rozgrywki jak i prowadzenia kanału.
Na kanale prezentuje moje poczynania z różnego typu gier. Czyli niektórzy powiedzą "nic nowego" ale cóż,spodobało mi się to na tyle, że nie zamierzam przestać Zapraszam do zapoznania się z póki co skromną playlistą tytułów. Być może znajdziesz wśród nich gre, które Cię zainteresuje.
Za wszystkie wskazówki będę bardzo wdzięczny i z góry dziękuję!
Link do kanału: Tawerna Gracza
-
Przez Rudellandy
Witaj!
Jestem Rudellandy i chciałem się z Wami podzielić swoim kanałem na YouTube.
Prowadzę go od ponad roku. Materiały pojawiają się po jednym dziennie (w razie opóźnień nadrabiam kilkoma filmikami dziennie) o godzinie 7:00
Kanał założyłem ze względu na fakt, że brakowało mi czasu na prowadzenie streamów na Twitch.TV.
W przyszłości planuję dodać do swojego kanału vlogi lub jakieś poradniki.
Ogólnie patrząc na moje pierwsze materiały uważam, że dobrze się rozwijam i mam nadzieję,
że uda mi się dotrzeć do większego grona odbiorców
Zapraszam do oglądania.
Rudellandy
-
Przez Niecodzienni Pogrywacze
Witam!
Zainspirowany twórczością między innymi Rock'a postanowiłem sam zacząć przygodę z nagrywaniem na Youtube. Prosiłbym o przejrzenie materiałów oraz wystawienie opinii, rad aby poprawić to co jest złe a utrzymać co jest ok.
https://www.youtube.com/channel/UCwT6gqgMxol86QWzYgcwzRA
Filmiki postanowiłem wrzucać co 2 dni.
Zapraszam do obejrzenia.
-
Przez Kaisus
Cześć! Siemano, ziomeczki!
Witam was bardzo serdecznie na prezentacji mojego kanału!
Cześć! Moja ksywa to Kaisus, nagrywam filmiki na YouTube odc marca. Mam za sobą już kilkanaście serii z gier. Mój kanał cały czas się rozwija, jednak sam YouTube nie kwapi się zbytnio do rozwijania kanałów nowo powstałych/rozwijających się, więc postanowiłem spróbować szczęścia tutaj! Mój kanał jest nastawiony przede wszystkim na gameplay'e z gier wideo. Filmy nagrywane przeze mnie są w najwyższej jakości, gameplay'e w ustawieniach Ultra, audio nagrywane za pomocą profesjonalnego sprzętu, a komentarz jeszcze niezbyt profesjonalny, ale płynny i interesujący. Na samym dole będziecie mogli przeczytać informacje na temat mojego sprzętu. Wszystkie prace graficzne, takie jak avatary, tła, intra są tworzone przeze mnie.
Gry wideo to moja pasja, gram ile mogę i w co tylko mogę. Gameplay'e z tych gier są urozmaiceniem grania. Robię to dla przyjemności, a więc nagrywam to co mi się aktualnie podoba. Na kanale regularnie pojawia się od jednego do dwóch filmów dziennie. Staram się, aby były bardzo dobrze obrobione i przyjemne w oglądaniu. Podchodzę do tego z profesjonalizmem i tworzę jak tylko najlepiej potrafię. Staram się mieć bardzo dobry kontakt z widzami. Regularnie odpowiadam na wasze komentarze pod materiałami oraz PW. Będę starał się, aby powstawały serie, które wy mi zaproponujecie.
W skrócie teraz przedstawię wam serie, jakie pojawiły się na moim kanale i są aktualnie prowadzone oraz te, które są już zakończone.
Pierwsza seria jaką rozpocząłem wrzucanie filmów, była z gry Metro Redux. Początkowo Metro 2033 Redux, która została już zakończona, a potem Metro Last Light Redux, z której materiały pokazują się dalej na moim kanale.
Game Dev Tycoon. Gra ciekawostka, w której spędziliśmy swoje 5 minut. Seria została już zakończona.
Gra, która zryje banie każdemu. The Stanley Parable, zrobiła nam wodę z mózgu, jednak przeszliśmy ją prawie odkrywając wszystkie zakończenia. Seria została zakończona.
This War of Mine, symulacja wojny z perspektywy cywilów i mieszkańców miasta. Ciekawostka na kanale, jednak seria została już zakończona. Myślę, że może powrócić w przyszłości z nowym DLC.
Jedna z najdłuższych serii na moim kanale. Graz dużym potencjałem, czyli The Long Dark. Świetna gra oraz wiele świetnych chwil spędzonych przy tej grze. Aktualnie ją trochę odstawiam, żeby znowu z zacieszem do niej w przyszłości wrócić.
Kolejna gra typu survival. The Forest, gra która pojawiła się w dużej ilości, jednak każda rozgrywka przynosiła coś nowego, ciekawą przygodę wartą obejrzenia. Seria aktualnie zakończona.
Gra, w którą zaczęliśmy grać wraz z premierą. Hearts of Iron IV, świetna strategia oparta w świetnej ramówce czasowej. Gra z dużym potencjałem, podobnie jak Europe Universalis IV. Grało się świetnie, przegraliśmy dużo czasu oraz wiele scenariuszy. Nie zabrakło również modyfikacji Millennium Dawn Mod. Seria aktualnie zakończona.
Gra, w której spędziliśmy parę godzin. Deus Ex Human Revolution, niestety nie podpasowała w mój typ gier wideo, spędziliśmy w niej parę chwil, jednak postanowiłem odłożyć ją. Seria aktualnie zakończona.
Alan Wake, niesamowity horror i gra przygodowa. Niesamowicie wciągająca kampania w tej grze, aktualnie zawieszona, ale wrócimy do niej zaraz po zakończeniu Metro.
Jedna z nowych serii na moim kanale. Never Alone, klimatem podchodząca pod The Long Dark z ciekawą historią oraz trybem gry.
Najnowsza seria na moim kanale. RimWorld, mam nadzieję, że przy tej produkcji również świetnie będziemy się bawić, gra z potencjałem, ale przed nami jeszcze masa wspólnej zabawy przy tej grze.
Gier jest bardzo dużo. Serii przed nami jeszcze wiele, Zapraszam was na mój kanał, do którego link macie poniżej i sprawdźcie sami moje materiały, a nóż wam się spodobają i zostaniecie u mnie na dłużej.
Pozdrawiam was bardzo serdecznie i widzimy się na moim kanale.
Narazie i Cześć!
Od Autora:
Mój kanał YouTube
https://www.youtube.com/channel/UC1sXh4XQNqeQe6PGjgID3Ng
Mój Sprzęt:
Intel Core i7-5960X
Gigabyte GTX 980Ti 6GB
Gigabyte GA-X99-UD4
Patriot DDR4 Viper 4 16GB
Be Quiet! Cooler Shadow Rock Slim
Ravcore KNIGHT
2x ACER 27" V276