Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Hebius

Streamlabs czarny ekran na podglądzie (AMD)

Polecane posty

Witam mam problem z streamlabs OBS a mianowicie gdy dodaje przechwytywanie ekranu to na podglądzie(występuje to tylko na podglądzie) mam tylko i wyłącznie czarny ekran (karta AMD) warto dodać ,że chociażby na LIVE na YT widać normalnie przechwytywany ekran ,próbowałem już chyba wszystkich poradników z internetu i problem nie zniknął :( warto dodać ,że na zwykłym OBS normalnie przechwytuje mi ekran i wyżej wymieniony problem nie występuje.

 

Dodam fotke ,żeby to lepiej zobrazować ,przy okazji widać ,że nawet przy wyborze pokazuje ,normalnie pulpit.

Fota

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)

Mam dokładnie taki sam kłopot.  :/

Szukam po internecie wszystkich możliwych rzeczy lub poradników jak to naprawić. I ciągle nic. Czekam aż ktoś który nie ma takiego problemu w końcu Ci odpowie i nam obu pomoże.  Jakbym naprawdę wiedział to bym Ci pomógł... Ale może to niedopracowanie streamlabsa? Ale jak widać dobrze na live to chyba nie ma problemu aż tak wielkiego

Edytowano przez Shadower

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

WEJDZ W USTAWIENiA PANELU KARTY I ZMIEŃ OBSA ZAMIAST KARTY AMD TO KARTA ZINTEGROWANA POWINNO DZIAŁAĆ PRZYNAJMNIEJ TAK JEST W NVIDI!

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Legenda grup:

  • Administrator IT
  • Administrator
  • Ekipa Ja, Rock!
  • Streamer
  • Moderator
  • Moderator Działu
  • Moderator Techniczny
  • Technik Sprzętowiec
  • Grafik
×