Hardkor 248 Napisano Grudzień 27, 2016 WitajcieDostałem pod choinkę słuchawki sony mdr-xb950bt. Są one bezprzewodowe. O ile jak narazie sie nimi bawię i do muzyki są genialne tak do gier dość słabo. Chciałbym łączyć je z PC bezprzedowodo i szukam jakiegoś adaptera. Czy jest to obojętne dla jakości dzwięku czy wezme drogi czy tani czy nie? Szukałem po internecie, niestety odpowiedzi znaleść nie mogłem. Dodatkowo zastanawia mnie jedno. Mam opcję BASS BOOST, która genialnie działa jak łącze sie z telefonem przez bluetooth, jednak gdy łącze się z PC przez kabel już nie mam opcji włączyć tej opcji. Jakaś rada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Androjus 23 Napisano Grudzień 30, 2016 Znaczy jest kilka generacji blukacza, ale co do słuchawek nie powinno być różnicy. Weź jakąś firmę, która trochę siedzi na rynku, żeby mieć pewność, że ci się noname nie zepsuje po kilku dniach Co do BASS BOOST, nie mam pojęcia. 1 Hardkor zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach