muniek777 325 Napisano Lipiec 22, 2016 (edytowany) Jesli ktos gra i ma ochote pyknac rankeda albo cos bardziej na luzie to zapraszam do kontaktu.Wystarczy PW tu na forum lub battlenet Moon13k#2666.Szukam ludzi 18+, sam mam prawie 30 tak wiec granie z dziecmi srednio mnie interesuje.Mam wlasnego TS'a wiec w trakcie grania nie bedzie problemu z komunikacją.Co do tego kiedy gram to roznie, zwykle kolo 18-20, żona i córka są wyrozumiałe ale obowiazki rodzinne stawiam na pierwszym miejscu. Edytowano Lipiec 22, 2016 przez muniek777 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mAgiczny 0 Napisano Lipiec 28, 2016 Nie polecam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muniek777 325 Napisano Lipiec 28, 2016 Na jakiej podstawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mAgiczny 0 Napisano Lipiec 28, 2016 Na podstawie niemiłego zachowanie i niewłaściwych postów na forum Ja,Rock. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muniek777 325 Napisano Lipiec 30, 2016 Wybacz, zapomniałem dodać: Nazywam rzeczy po imieniu, widzę debila to mówię, że jest debilem, jeśli ktoś szuka poprawności politycznej, włażenia w dupkę z wazelinką, nadmiaru słodkich słówek to pomylił adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MitomanQ 0 Napisano Sierpień 5, 2016 Witam!Chętnie pogram z kimś ogarniętym w Overwatch. Sam ogarnięty nie jestem bo od nie dawna mam swój egzemplarz gry ale STARAM SIĘ. Także osoby o słabej psychice raczej olejcie mój post Jeśli ktoś chętny na wspólne granie prosze o pw tutaj na forum. Mam 20 lat i wolałbym grać z osobami w podobnym wieku gdyż zdaża mi sie rzucić mięsem, a z drugiej strony licze na poważną gre nie na użeranie sie z 13 letnimi śmieszkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fCM_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2016 Szukam kogoś ogarniętego do gry Level: 25 Lat: 14 Szukam kogoś do gry w moim wieku. Chcesz grać? Najpierw napisz odpowiedź, potem daje kontakt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gumiss151 1 Napisano Wrzesień 24, 2016 Jeśli ktoś ma chęć to pogram Level:20 Wiek:21 Nazwa użytkownika Gumiss151 Jeżeli chcesz pograć dodaj ale musisz uwzględnić to że jeżeli będziesz za młody(min. 16lat) lub toksyczny podczas gry usunę Cię ze znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fapher 0 Napisano Wrzesień 24, 2016 Witam Level: 120 Wiek: 21 Nick: czopmajster#2731 Ranga: 2427 - Platyna Codzienne granie, teamspeak, miło, skillowo, zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sumienny 0 Napisano Grudzień 2, 2016 HejaLevel: 30 (dopiero zaczynam)Wiek: 18nick: Sumienny#2993Napisz to sobie pogramy Tylko bez soli ;c nie lubimy jak ktoś się wkurza ;c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik92 0 Napisano Luty 3, 2017 WitamPodpinam się pod tematlevel: 136 wiek: 25battletag: pepik#21171grywam praktycznie codzienniewolałbym zapki od osób po mutacji głosowej bo mam uraz pozostały po innej grze Pozdro;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rwby 0 Napisano Luty 12, 2017 Witajcie Podepnę się pod temat lvl:143 wiek:18 battletag:RWBY#21726 Gram codziennie i jestem chętny dołączyć do jakiejś grupki lub pojedynczych osób. Lvl nie ma znaczenia tylko bez toksyn. Dowolny tryb, po prostu nudzi mi się grać samemu. Zapraszam zainteresowanych do wysyłania zaproszeń. Do zobaczenia w grze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashaila 0 Napisano Październik 7, 2017 Cześć, ja rowniez podepne sie pod temat. lvl; 535 wiek:22 battletag: Ashaila#2674 Gram głownie wieczorami, jezeli ktos jest zainteresowany na jakies luzne gierki badz rankedy to zapraszam do kontaktu tutaj bądż na battlenecie :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeeerzy12 0 Napisano 7 Luty Dnia 18.09.2016 o 18:45, fCM_ napisał: Szukam kogoś ogarniętego do gry Level: 25 Lat: 14 Szukam kogoś do gry w moim wieku. Chcesz grać? Najpierw napisz odpowiedź, potem daje kontakt! mogę, chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach