Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'phenom'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • Ja,Rock! - ogólne
    • Organizacja forum i regulaminy
    • Informacje i nowości
    • Informacje odnośnie Ja,Rock!
    • Konkursy
    • Wydarzenia
  • Strefa IzakTV
    • Odwołania od banów
    • Dział ogólny odnośnie Izaka
    • Propozycje zmian
  • Strefa serwerowa
    • Serwery użytkowników
  • Strefa techniczna
    • Tematy komputerowe
    • Techniczne związane z Twitch/YouTube
    • Problemy z daną grą
    • Tematy związne z urządzeniami mobilnymi
  • Strefa gracza
    • Umówmy się na wspólną grę!
    • Biblioteka gier
  • Giełda
    • Sprzedam/Wymienie/Oddam
    • Promocje
  • Strefa kulturowa
    • Filmy i Seriale
    • Książki
    • Sport
  • Twórczość użytkowników
    • O wszystkim i o niczym
    • Hyde Park
    • Twórczość fanów
    • Działy streamerów Ja,Rock!
    • Bitwa na intra
    • Kosz

Znaleziono 2 wyniki

  1. Temperatury komputera

    Witam, mój problem polega na temperaturach w komputerze, otóż wczoraj grając sobie postanowiłem że sprawdze temperatury, więc sprawdziłem programem speedfan i wystraszyłem się ponieważ maxymalna temperatura którą osiągnęła moja karta graf. to 96 stopni a procesor 75 , dodam również że w pokoju było ok 30 stopni , aczkolwiek żadne artefakty nie występowały . Moja karta graf to Gigabyte Gtx 550ti 1 GB Procesor: AMd Phenom II x4 960T > Amd Phenom II x6 1065T 3.0 GHZ z boxowym chłodzeniem Zasilacz: iBox 5ooW Dodatkowo : 1 wiatrak wyciągający powietrze 120mm PROSZE O POMOC!
  2. Witam Ostatnio w moim komputerze : -phenom II 965 BE (bez OC) -GT 630 -iBox 500w -4gb goodram 1600mhz -2 dyski (500gb i 250gb) -Gigabyte GA-78LMT-S2P postanowiłem zmienić procek na Fx 6200 Ale niestety taktowanie w biosie jest na poziomie 2,2 Ghz (powinno być 3,8) i są 4 rdzenie zamiast 6. Taktowanie zmieniłem na 3,8 Ghz ale po chwili się zresetował sam , włączyłem go od nowa i uruchomiłem OCCT i znów się wyłączył . Taktowanie zmieniłem na 3,7 to samo ... Zmieniłem na 3,6 ghz i było ok dopóki nie włączyłem OCCT , tak znów się zresetował Teraz siedzę na tych 3,4 Ghz i 4 rdzeniach bojąc się że znów się wyłączy ​Proszę pomóżcie, będę bardzo wdzięczny

Legenda grup:

  • Administrator IT
  • Administrator
  • Ekipa Ja, Rock!
  • Streamer
  • Moderator
  • Moderator Działu
  • Moderator Techniczny
  • Technik Sprzętowiec
  • Grafik
×