Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'Lagi'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • Ja,Rock! - ogólne
    • Organizacja forum i regulaminy
    • Informacje i nowości
    • Informacje odnośnie Ja,Rock!
    • Konkursy
    • Wydarzenia
  • Strefa IzakTV
    • Odwołania od banów
    • Dział ogólny odnośnie Izaka
    • Propozycje zmian
  • Strefa serwerowa
    • Serwery użytkowników
  • Strefa techniczna
    • Tematy komputerowe
    • Techniczne związane z Twitch/YouTube
    • Problemy z daną grą
    • Tematy związne z urządzeniami mobilnymi
  • Strefa gracza
    • Umówmy się na wspólną grę!
    • Biblioteka gier
  • Giełda
    • Sprzedam/Wymienie/Oddam
    • Promocje
  • Strefa kulturowa
    • Filmy i Seriale
    • Książki
    • Sport
  • Twórczość użytkowników
    • O wszystkim i o niczym
    • Hyde Park
    • Twórczość fanów
    • Działy streamerów Ja,Rock!
    • Bitwa na intra
    • Kosz

Znaleziono 5 wyników

  1. Witam ! Mam problem z kursorem. Problem polega na tym, że ruch kursora jest bardzo nie płynny czy w grze lub pulpicie wszędzie to samo. Kursor reaguje z lekkim opóźnieniem oraz gdy się porusza laguje, Specyfikacja komputera : Procek : i5 4590 4x3,3ghz Płyta główna : Gigabyte z97-d3h Karta graficzna : Msi GeForce GTX 960 2gb Ram : 4gb Monitor : 22cale 30hz Testowałem na tv(60hz) i było to samo
  2. Witam. Mój problem polega na tym że gry nie chodzą mi tak jak powinny. Mój sprzęt to : - i5 4960 3.5 GHz - Gtx770 4G palit jetstream (sterowniki są najnowsze) Widziałem testy np. Planetside 2 na identycznym sprzęcie na ultra i wszystko chodziło pięknie. Na moim kompie Planetside 2 chodzi w miarę płynnie (coś więcej się dzieje i lagi) na wysokich. Pomyślałem że to może być wina dysku który ma około 5 lat (gdy kupowałem kompa zostawiłem stary dysk) i jest na nim zainstalowany system jak i gry i takie pytanie mam czy mogę mieć te ściny przez złe ustawienie czegoś?
  3. Witam! U mojego brata na komputerze dzieją się dziwne rzeczy. Komputer jest nówka i na tyle mocny,że spokojnie uciągnie najnowsze gry. Problem jest w tym, że komputer laguje się już przy włączeniu. Najprostsze operacje stanowią dla niego problem ,np. włączenie przeglądarki moze troche zają. Podczas gry w Battlefield 3 na optymalnych ustawieniach ustawionych przez Nvidia Experience (ultra) czuć dropy fps-ów z 60 do 0-5. i jest to uciążliwe. Myślę, że jest to sprawa ramu, ponieważ jego użycie skacze z 40% do 100% podczas spoczynku co dziwne. Proszę o pomoc Specyfikacja: Procesor: Intel Core i5-4430, 3.00ghz Płyta główna: Asus B85M-G RAM: 4Gb Kingston HyperX Karta Graficzna: Asus Nvidia GTX 650 Ti 1Gb Zasilacz: Bequiet 500W
  4. Siemka Mam problem z Battlefield Bad Company 2 W trybie gry jednoosobowej gra działa mi normalnie nawet na wysokiej jakości. Wchodząc na Multiplayer mam już problem. Gra mi się raczej nie zacina, ale ping sięga mi 200-400 Biegając sprintem biegam jak normalny użytkownik chodząc xD Internet mam dobry (światłowód). Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże Pozdro
  5. Witam. Jak w temacie mam problem z odpaleniem single player. Ustawienia gry na minimum. Po załadowaniu filmiku, po odpaleniu trybu pojawia się scenka - rozmowa trzech kolesi - no i tu zaczyna strasznie przycinać grę. Praktycznie nic nie da się zrobić. Wciśnięcie przycisku Esc, przenosi mnie do menu i tu też strasznie przycina - nie ma możliwości najechania na cokolwiek, myszką. Multi i inne "pod-gry" chodzą bez zakłóceń. Płyta: Gigabyte GA-EP35-DS3L Procesor: Intel Core 2 Duo CPU E7300 2.66GHz Pamięć RAM: 6GB System: Windows 7 64-bit Grafika: NVIDIA GeForce GTX 650 Zasilacz: 500W Wszystkie sterowniki zaktualizowane. Gra oryginalna. Wygląda to tak - http://youtu.be/M4ws3fBc9-0

Legenda grup:

  • Administrator IT
  • Administrator
  • Ekipa Ja, Rock!
  • Streamer
  • Moderator
  • Moderator Działu
  • Moderator Techniczny
  • Technik Sprzętowiec
  • Grafik
×