Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'L.A Noire'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • Ja,Rock! - ogólne
    • Organizacja forum i regulaminy
    • Informacje i nowości
    • Informacje odnośnie Ja,Rock!
    • Konkursy
    • Wydarzenia
  • Strefa IzakTV
    • Odwołania od banów
    • Dział ogólny odnośnie Izaka
    • Propozycje zmian
  • Strefa serwerowa
    • Serwery użytkowników
  • Strefa techniczna
    • Tematy komputerowe
    • Techniczne związane z Twitch/YouTube
    • Problemy z daną grą
    • Tematy związne z urządzeniami mobilnymi
  • Strefa gracza
    • Umówmy się na wspólną grę!
    • Biblioteka gier
  • Giełda
    • Sprzedam/Wymienie/Oddam
    • Promocje
  • Strefa kulturowa
    • Filmy i Seriale
    • Książki
    • Sport
  • Twórczość użytkowników
    • O wszystkim i o niczym
    • Hyde Park
    • Twórczość fanów
    • Działy streamerów Ja,Rock!
    • Bitwa na intra
    • Kosz

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam. Kupiłem wczoraj grę L.A Noire, a właściwie kod na steam. Gra ściągnęła się bez problemu. Na początku miałem problem z odpaleniem gry (Net Framework), ale w końcu odpaliłem. Niestety gra chodzi bardzo słabo potrafi zejść do 6-10 fps'ów na najniższych ustawieniach. Co ciekawe kiedy ustawię w luncherze, że gra ma się odpalić w DX11 to chodzi słabo. Ale kiedy przestawię na DX9 to chodzi tragicznie słabo czyt. jeszcze gorzej Gra jest wyśmienita, i chciałbym się nią cieszyć w miarę płynnie... Według wymagań na niskich powinno być ok. Mój komputer: Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz, NVIDIA GeForce GTS 250 1GB, 3GB RAM EDIT: Ma ktoś jakiś pomysł?

Legenda grup:

  • Administrator IT
  • Administrator
  • Ekipa Ja, Rock!
  • Streamer
  • Moderator
  • Moderator Działu
  • Moderator Techniczny
  • Technik Sprzętowiec
  • Grafik
×