Skocz do zawartości

MADERO

Użytkownik
  • Zawartość

    47
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Posty napisane przez MADERO


  1. @MrAeers Po 15 minutach grania wyłączyłem csa i zrobiłem ss, ale gdy chciałem go tu wstawić to dostałem "laga", po czym słyszałem strzykanie w zasilaczu, zrestartowałem komputer i gdy się włączał, znów usłyszałem strzykanie. Aż boję się włączyć komputer i pokazać ss z temperaturami. (piszę z telefonu) 


  2. 8 minut temu, MrAeers napisał:

    Możliwe, że sobie nie radzi podczas obciążenia,  albo jest jakiś spadek napięcia.

    Sprawdź jeszcze raz hwmonitorem, ale tym razem wklej cały hwmonitor i pograj w gre tak z 20 minut jak da rade.

    Edit: szybciej by było sprawdzić z innym zasilaczem 400W

    Postaram się kilkanaście minut pograć i zrobię screena hwmonitor


  3. 30 minut temu, MrAeers napisał:

    Najlepiej jakbyś najpierw sprawdził czy to na 100% zasilacz.

    Mówiłeś, że temperatury są dobre :D 

    edit: Ale nie wiem jakie są temperatury w grze.. -_- 


  4. 5 godzin temu, MrAeers napisał:

    Bo to jest zasilacz z czarnej listy.  Przy takich przypadkach, to najczęściej PSU jest problemem. Możesz też sprawdzić temperatury karty graficznej przez hwmonitor, bo może to nadal przez temperatury Ci się wyłącza.

    temperaturagpu.png.6c494f3b30278198253d922ee3d11110.png

    EDIT: po 20 minutach bycia na internecie temperatura GPU skoczyła do 45°


  5. 32 minuty temu, MrAeers napisał:

    Spróbuj z innym zasilaczem, pożycz od kogoś i zobacz czy tak się będzie robić, jeśli nie, to już będziesz wiedział, że masz do wymiany zasilacz

    Akurat mam 2 niedziałający komputer :D więc wymienię i zobaczę.


  6. 2 godziny temu, MrAeers napisał:

    Najlepiej by było gdybyś napisał całą specyfikacje komputera, być może zasilacz Ci nie wyrabia.

    Mój komputer ma 8 lat, więc ma słabe podzespoły :P

    Procesor: AMD Athlon II X4 645

    Płyta główna: ASRock N68C-S UCC

    Karta graficzna: AMD Radeon HD 5670

    Pamięć: 3GB DDR3

    Zasilacz: Zasilacz Take.me Force 400W


  7. Witam. 

    Mam problem z CS GO i prawdopodobnie innymi grami. Problem mam od kilku dni, a wygląda on tak, że jak gram kilka/kilkanaście minut w grę to komputer się wyłącza. Dzisiaj nałożyłem nową pastę na procesor i była zauważalna różnica, nie miałem "lagów" i miałem więcej fps'ów, ale komputer wyłączył się. Podejrzewam, że to wina karty graficznej, ale wcześniej nie miałem z nią problemu. Proszę o pomoc.

    P.S Komputer wyłącza się tylko podczas grania. Na internecie mogę być ile chcę i się nie wyłączy.

Legenda grup:

  • Administrator IT
  • Administrator
  • Ekipa Ja, Rock!
  • Streamer
  • Moderator
  • Moderator Działu
  • Moderator Techniczny
  • Technik Sprzętowiec
  • Grafik
×