Skocz do zawartości


Pobierz z Google Play
Zdjęcie

Jaki masz pulpit? - czyli pochwal się arcydziełem sztuki.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
93 odpowiedzi w tym temacie

#41 TheEnter

  • TheEnter

      Gaduła

    • Użytkownik
    • PipPip

     
    Reputacja: 13
  • Napisano 10 February 2014 - 22:16

    w5tmtSv.jpg


    • Kubox lubi to

    #42 bedj325

  • bedj325

      Nowicjusz

    • Użytkownik
    • Pip

     
    Reputacja: 3
  • Napisano 11 February 2014 - 17:24

    A taki :) :

     

    vn9b.png


    • Kubox lubi to

    #43 DA K1NG

  • DA K1NG

      Żółtodziób

    • Użytkownik
    • Pip

     
    Reputacja: 5
  • Napisano 15 February 2014 - 13:03

    Na Chwile obecną, dość ubogo ale jest.2j424pz.png



    #44 dapo24

  • dapo24

      Żółtodziób

    • Użytkownik
    • Pip

     
    Reputacja: 5
  • Napisano 22 February 2014 - 11:28

    Ja mam tylko podstawowe programy których często używam na pasku. Najważniejsze to symulowana sieć LAN której używam do komunikacji ze znajomymi (tak wiem dziwny sposób na komunikację :D). Pulpit w teorii czysty, ale tak naprawdę to śmietnik na jakieś dane różnych programów, ale normalnie nie włączam ikon więc nie robi to różnicy :D Edit: Zapomniałem powiedzieć że tymczasowo jakość tapetki jest ścięta, bo używam tymczasowego monitora, który będzie pomocniczym jak naprawię full hd :)

    pUidg7o.jpg


    • Kubox lubi to

    #45 Śliwa

  • Śliwa

      Madridista

    • Moderator
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip

     
    Reputacja: 636
  • Napisano 23 February 2014 - 21:03

    A u mnie tak to wygląda :)

     

    M2TBnZj.jpg


    • dapo24 lubi to

    Masz wątpliwości przed zakupem sprzętu? Chcesz o coś zapytać? Problem na forum - z tematem, użytkownikiem? Wal śmiało, zawsze chętnie pomogę :)


    #46 Hardkor

  • Hardkor

      Polonista

    • Technik Sprzętowiec
    • PipPipPipPipPipPipPipPip

     
    Reputacja: 295
  • Napisano 24 February 2014 - 19:01

    http://zapodaj.net/3...44a2b2.png.html

    Proszę, bo coś forum ma problemy z formatem.


    https://www.facebook...epublikaGraczy/ - Grupa dla graczy, na której jestem adminem (i jednocześnie pośrednio założycielem)
     

    graphic.png


    #47 Kozi364

  • Kozi364

      Nowicjusz

    • Użytkownik
    • Pip

     
    Reputacja: 3
  • Napisano 24 February 2014 - 20:01

    Chwalić się czym nie ma ale co mi szkodzi :D Mały bałagan, a dopiero co sprzątałem :P

    11287436716804033084.png



    #48 Evedoo

  • Evedoo
    • Użytkownik

     
    Reputacja: 9
  • Napisano 19 March 2014 - 21:34

    Oto mój pulpit :D jak zawsze nie lubię mieć ikonek na pulpicie :P

     

    SinclientDesktop_zps557671ff.png


    • Kubox i Hardkor lubią to

    #49 Kubox

  • Kubox

      Weteran

    • Moderator
    • PipPipPipPipPipPip

     
    Reputacja: 351
  • Napisano 19 March 2014 - 23:14

    Genialne. Jak się nazywa modyfikacja, która jest wgrana?


    ertbbb


    #50 Kozi364

  • Kozi364

      Nowicjusz

    • Użytkownik
    • Pip

     
    Reputacja: 3
  • Napisano 19 March 2014 - 23:21

    @Evedoo
    To jest zajebiste. Podaj nazwe modyfikacji.

    #51 Qba

  • Qba

      Bywalec

    • ZBANOWANY
    • PipPipPipPip

     
    Reputacja: 167
  • Napisano 19 March 2014 - 23:31

    'MUJ' pulpit też potrzebuje twojej modyfikacji,podaj nazwę.
    Problemy związane z Audio? Pisz PW

    #52 Evedoo

  • Evedoo
    • Użytkownik

     
    Reputacja: 9
  • Napisano 20 March 2014 - 7:13

    Program do takiego od picowania nazywa się rainmeter.
    • Kubox i Liranna lubią to

    #53 Kubox

  • Kubox

      Weteran

    • Moderator
    • PipPipPipPipPipPip

     
    Reputacja: 351
  • Napisano 20 March 2014 - 8:31

    Dzięki mistrzu. Zgłoszę Cię do nagrody dla najlepszego " pomysłodawcy na forum ". :lol:

    ertbbb


    #54 Morys0856

  • Morys0856

      Gaduła

    • Użytkownik
    • PipPip

     
    Reputacja: 18
  • Napisano 20 March 2014 - 13:01

    Świetna ta modyfikacja, dzięki wielkie! :D


    CPU:Intel Core i5-4670 @ 3.80GHz Cooler:SilentiumPC Spartan LT HE922 MOBO:ASRock B85 PRO4 RAM:2xGoodRam DDR3 4096MB 1333MHz GPU:Asus GeForce GTX 760 PSU:Cooler Master G450M

     


    #55 Kubox

  • Kubox

      Weteran

    • Moderator
    • PipPipPipPipPipPip

     
    Reputacja: 351
  • Napisano 20 March 2014 - 20:45

    To po zmianie już wygląda tak :

    Pulpit%201.png


    ertbbb


    #56 asurpanipal2

  • asurpanipal2

      Żółtodziób

    • Użytkownik
    • Pip

     
    Reputacja: 4
  • Napisano 22 March 2014 - 21:30

    pulpit.png?psid=1



    #57 Śliwa

  • Śliwa

      Madridista

    • Moderator
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip

     
    Reputacja: 636
  • Napisano 22 March 2014 - 21:33

    @up

    Doesn't work :( 


    • DarkAnvil lubi to

    Masz wątpliwości przed zakupem sprzętu? Chcesz o coś zapytać? Problem na forum - z tematem, użytkownikiem? Wal śmiało, zawsze chętnie pomogę :)


    #58 asurpanipal2

  • asurpanipal2

      Żółtodziób

    • Użytkownik
    • Pip

     
    Reputacja: 4
  • Napisano 22 March 2014 - 21:34

    Już powinno działać.



    #59 Śliwa

  • Śliwa

      Madridista

    • Moderator
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip

     
    Reputacja: 636
  • Napisano 22 March 2014 - 21:39

    Nope, sprawdziłem nawet na IE i również się nie wyświetla. 


    Masz wątpliwości przed zakupem sprzętu? Chcesz o coś zapytać? Problem na forum - z tematem, użytkownikiem? Wal śmiało, zawsze chętnie pomogę :)


    #60 asurpanipal2

  • asurpanipal2

      Żółtodziób

    • Użytkownik
    • Pip

     
    Reputacja: 4
  • Napisano 23 March 2014 - 9:49

    Tak więc daję link : https://w7uhpa.by330...lpit.png?psid=1






    Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych